Πρόκειται για καθετοποιημένη μονάδα η οποία ασχολείται με όλο το φάσμα της καλλιέργειας. Σε ιδιόκτητα υπερσύγχρονα θερμοκήπια 1.000 m2 με ελεγχόμενες συνθήκες θέρμανσης και υγρασίας, γίνεται η σπορά και ο εμβολιασμός των φυτών από εξειδικευμένο προσωπικό, το οποία ελέγχει διεξοδικά τη συμπεριφορά τους προκειμένου κατά τη μεταφύτευσή τους στο χωράφι να φτάσουν αυτά με τα καλύτερα χαρακτηριστικά. Ειδική ομάδα έρευνας και ανάπτυξης (R&D) παρακολουθεί διάφορες ποικιλίες υβρίδιων καρπουζιών, ώστε στα επόμενα χρόνια να παρέχουμε ακόμα περισσότερες επιλογές στον καταναλωτή.

Από τη στιγμή της μεταφύτευσης στο χωράφι μέχρι και την ώρα της συγκομιδής τα κτήματα επιθεωρούνται σε καθημερινή βάση τόσο από εμάς τους ίδιους όσο και από ειδικευμένους γεωπόνους συνεργάτες της εταιρείας. Κατά την παραγωγική διαδικασία ακολουθούνται όλες πιστοποιημένες μέθοδοι ώστε να φτάσουν στον καταναλωτή προϊόντα υγιεινά, απαλλαγμένα από φυτοφάρμακα και πλούσια σε γεύση.

Κατά τη συγκομιδή τα προϊόντα φτάνουν στο χώρο του συσκευαστηρίου με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα. Αφού ζυγιστούν στην γεφυροπλάστιγγα μας ξεφορτώνονται και αρχίζει η διαδικασία διαλογής, καθαρισμού και συσκευασίας ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη μας. Άρα σε λιγότερο από μισή μέρα τα προϊόντα μας έχουν φορτωθεί σε φορτηγά ψυγεία προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους ολόφρεσκα διατηρώντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν στην αγορά.